Պատրաստեք տապակած տավարի միս պղպեղի հետ հետևյալ բաղադրատոմսով
ՏԱՊԱԿԱԾ ՏԱՎԱՐԻ ՄԻՍ ՊՂՊԵՂԻ ՀԵՏ Չինական Մսով ուտեստ է:
ՏԱՊԱԿԱԾ ՏԱՎԱՐԻ ՄԻՍ ՊՂՊԵՂԻ ՀԵՏ Չինական Մսով ուտեստ է:
Տավարի միսը կտրատել մոտավորապես 5 : 2.5 չափի: Սոյան խառնել օսլային: Մսի կտորները գցել այդ խառնուրդի մեջ: Թողնել 20 րոպե մարինացվի: Մեծ թավայի մեջ տաքացնել բուսայուղի կեսը: Թեժ կրակով տապակել միսը` անընդհատ խառնելով: Այդպես տապակել 15 րոպե, հետո դնել քամիչի վրա: Թավայի մեջ լցնել մնացած բուսայուղը և տաքացնել: Ավելացնել մանրացված կոճապղպեղը, սխտորը, տապակել մեկ րոպե: Ավելացնել կտրատած քաղցր պղպեղը, մի քիչ աղ և շաքարավազ: 2 րոպե տապակել խառնելով: Բանջարեղենը պիտի փափկի, բայց և խրթխրթան լինի: Ավելացնել միսը, լավ խառնել, հարկ եղած դեպքում ջուր կամ արգանակ լցնել: Երբ միսը լավ տաքանա, դնել ափսեի մեջ, մատուցել բրնձի հետ:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info