Պատրաստեք տապակած լյարդ հետևյալ բաղադրատոմսով
ՏԱՊԱԿԱԾ ԼՅԱՐԴ շատ համեղ Մսով ուտեստ է:
ՏԱՊԱԿԱԾ ԼՅԱՐԴ շատ համեղ Մսով ուտեստ է:
Լյարդը լավ լվանալ, թաղանթը հեռացնել: Կտրատել ոչ շատ մանր: Սոխը օղակ-օղակ կտրատել, կարագով տապակել: Ապա ավելացնել լյարդը: Թավայի կափարիչը ծածկել, եփել այնքան, մինչև թավայում հեղուկը ցամաքի: Ապա համեմել աղով, սև աղացած պղպեղով: Թողնել կրակին ևս մեկ-երկու րոպե: Կարելի է չորացրած թարխուն ավելացնել կամ թարմ համեմ, ըստ ճաշակի: Մատուցել լոլիկի շերտերի հետ:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info