Պատրաստեք ստիֆադո: հունական խոհանոց հետևյալ բաղադրատոմսով
Ստիֆադո: Հունական խոհանոց շատ համեղ Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Ստիֆադո: Հունական խոհանոց շատ համեղ Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Միսը կտրատել, աղով և պղպեղով համեմել: Մսի կտորները թավալել ալյուրի մեջ: Յուղը տաքացնել և միսը տապակել մինչև կարմիր կեղև առաջանա: Վրան գինի լցնել, սխտոր, ջուր ավելացնել և եփել, մինչև գրեթե պատրաստ լինի: Սոխեռած անել, ավելացնել կես բաժակ ջրով բացած տոմատի մածուկ, մեխակ: Սոխեռածը լցնել մսի վրա և եփել: Մատուցել բանջարեղենի հետ, զարդարել կտրատած մաղադանոսով և սոխի օղակներով:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info