Պատրաստեք սնկի սոուսով տավարի միս հետևյալ բաղադրատոմսով
Սնկի սոուսով տավարի միս շատ համեղ Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Սնկի սոուսով տավարի միս շատ համեղ Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Տավարի ֆիլեից 3-4 սմ հաստությամբ մասեր կտրել, սեղմելով մի քիչ տափակացնել, պղպեղներ և ուրց շաղ տալ, տրորել: Տապակի մեջ բուսայուղ տաքացնել, միսը տապակել մի կողմից, շրջել, տապակած կողմին աղ անել, տապակի մեջ կարագ ավելացնել, նաև մյուս կողմից տապակել, շրջել, աղ անել, թողնել ևս 1 րոպե, ապա տեղափոխել 180* ջեռոցը` եփել 5-8 րոպե: Սոուս պատրաստելու համար անհրաժեշտ է. Մանր կտրտած սոխը նույն յուղի մեջ թեթևակի տապակել: Բրոկոլին խոշոր կտորների բաժանել, լցնել քամիչի մեջ, քամիչը տեղադրել եռացող ջրով կաթսայի վրա, ծածկել, թողնել բրոկկոլին եփվի գոլորշիով: Սոխեռածին ավելացնել շերտատած սունկը, շարունակել տապակել 4-5 րոպե, լցնել սպիտակ գինին, եռացնել 2-3 րոպե, ավելացնել քերած պանիրը, խառնել: Հենց պանիրը հալվի – ավելացնել սերուցքը ու մարմանդ կրակին խառնելով եփել այնքան` մինչև սոուսը միատարր դառնա: Միսը դնել ափսեի մեջ, վրան սոուս լցնել: Իբրև խավարտ` բրոկկոլի մատուցել: