Պատրաստեք սմբուկով ջեռեփուկ հետևյալ բաղադրատոմսով
ՍՄԲՈՒԿՈՎ ՋԵՌԵՓՈՒԿ Իտալական Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
ՍՄԲՈՒԿՈՎ ՋԵՌԵՓՈՒԿ Իտալական Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Սմբուկները լվանալ, օղակ-օղակ կտրատել, աղ, պղպեղ անել: Թավայի մեջ տաքացնել ձիթայուղը, սմբուկը երկու կողմից տապակել: Սմբուկները դնել անձեռոցիկի վրա, որ քամվեն: Նույն բուսայուղի մեջ, տապակել աղացած միսը, սխտորը, աղ, պղպեղ, համեմունքներ, մանր կտրատած կանաչի: Ավելացնել լոլիկի խյուսը, միասին տապակել: Տապակը յուղել, շարել սմբուկները, ծածկել մսի շերտով: Վրան շաղ տալ ռեհանը, մի շարք ևս սմբուկ շարել, ծածկել մսով, ռեհան շաղ տալ: Վերջում կտրատած պանիր ցանել ջեռեփուկի վրա: Ջեռոցում եփել մոտ քսան րոպե:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info