Պատրաստեք շավլա. տաջիկական խոհանոց հետևյալ բաղադրատոմսով
Շավլա. Տաջիկական խոհանոց շատ համեղ Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Շավլա. Տաջիկական խոհանոց շատ համեղ Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Միսը կտրատել, տապակել, կարմրեցնել: Ավելացնել կտրատած սոխը, ևս 5-7 րոպե տապակել: Այնուհետև ջուր լցնել, ավելացնել խորանարդաձև կտրատած գազարը, աղ, պղպեղ: Բրինձը մաքրել, լվանալ, լցնել կաթսայի մեջ: Եռալուց հետո կափարիչը ծածկել, մարմանդ կրակով եփել: Մատուցելիս կտրատած համեմ շաղ տալ: Շավլայի մեջ կարելի է սիսեռ լցնել, այդ դեպքում բրինձ ավելի քիչ կօգտագործվի:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info