Պատրաստեք քաղցր սոուսով միս հետևյալ բաղադրատոմսով
ՔԱՂՑՐ ՍՈՈՒՍՈՎ ՄԻՍ Չինական Մսով ուտեստ է:
ՔԱՂՑՐ ՍՈՈՒՍՈՎ ՄԻՍ Չինական Մսով ուտեստ է:
Նախ շոգեխաշել բանջարեղենը: Պղպեղների սերմերը հեռացնել և բարակ կիսալուսնաձև կտրել: Նույն ձևով կտրատել սոխը: Սոյայի սոուսը, տոմատի մածուկը, արգանակը, քացախը, ոչ լիքը բաժակ ջուր, աղն ու պղպեղը խառնել: Խորը կաթսայի մեջ լցնել բանջարեղենը, վրան լցնել սոուսը, կափարիչը փակել, մարմանդ կրակով եփել: Դա կտևի մոտ մեկ ժամ: Երբ պատրաստ լինի, լցնել կանաչ ոլոռ, տասը րոպե եփել: Ձուն հարել օսլայի հետ, միսը թաթախել այդ զանգվածի մեջ, տապակել բուսայուղով, երբ պատրաստ լինի, ավելացնել բանջարեղենին:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info