MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել նարնջով և գազարով լյարդ

Լյարդը լցնել տաք ջրի, ապա՝ սառը ջրի մեջ, թաղանթը հեռացնել, 1 սմ հաստությամբ երկար շերտատել: Սոխը բարակ շերտատել, գազարը ձողիկաձև կտրտել, նարնջի կեղևը քերել, հյութը քամել: Տապակի մեջ բուսայուղ տաքացնել, նարնջի կեղևը թեթևակի տապակել, ավելացնել շերտատած սոխը, տապակել՝ մինչև գույնը սկսի փոխել: Մյուս տապակի մեջ էլ բուսայուղ տաքացնել, ալյուրի մեջ թավալել լյարդի շերտերը, տապակել: Սոխի վրա ավելացնել գազարը, տապակել՝ մինչև գազարն իր գույնը տա սոխին: Լյարդի տապակված կտորներին աղ անել, լցնել սպիտակ գինին, թողնել այն գոլորշիանա: Բանջարեղենին աղ ու շաքարավազ ավելացնել, լցնել նարնջի հյութը, խառնել, այս սոուսը լցնել լյարդի կտորների վրա, կափարիչ դնել, մարմանդ կրակին եփել 5 րոպե, կրակն անջատել. Մատուցել 10 րոպեից:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք նարնջով և գազարով լյարդ

տավարի լյարդ տավարի լյարդ 400 gram

նարինջ նարինջ 1 հատ

սոխ սոխ 3 glux

գազար գազար 200 gram

սպիտակ գինի սպիտակ գինի 50 ml

շաքարավազ շաքարավազ 1 teyi_gdal

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

ալյուր ալյուր

ձեթ ձեթ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1270դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 263 կկալ

Նշված տվյալներով արդյունք չկա