Պատրաստեք մսով տոնական ռուլետներ հետևյալ բաղադրատոմսով
Մսով տոնական ռուլետներ Հայկական Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
Մսով տոնական ռուլետներ Հայկական Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
Միսը կտրատել 1 սմ-անոց շերտերի: Երկու կողմից ծեծել: Սխտորը գործիքով ճզմել, քսել ամեն մսի կտորին մի կողմից, բոլոր շերտերը դնել իրար վրա: Ծածակել, դնել սառնարան: Միջուկի համար պանիրը քերել, սոխը կտրատել, տանձը մաքրել, խորանարդիկներով կտրատել: Ձուն հարել, աղ, պղպեղ ցանել, հարել: Առանձին ափսեի մեջ ալյուր լցնել: Մսի շերտերին աղ, պղպեղ ցանել, մի գդալ պանիր դնել, հետո վրան տանձ, սոխ, կանաչի դենլ և ռուլետի պես փափաթել: Ամեն ռուլետը մտցնել ալյուրի մեջ, մի քիչ թողնել: Թավայի մեջ բուսայուղ տաքացնել, բոլոր կողմերից ձվի խառնուրդի մեջ մտցնել, տապակել թույլ կրակով 15-20 րոպե: Թողնել մի քանի րոպե, ապա կտրատել և մատուցել խավարտի հետ:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info