Պատրաստեք մսագնդիկներ իտալական հետևյալ բաղադրատոմսով
ՄՍԱԳՆԴԻԿՆԵՐ ԻՏԱԼԱԿԱՆ շատ համեղ Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
ՄՍԱԳՆԴԻԿՆԵՐ ԻՏԱԼԱԿԱՆ շատ համեղ Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Սմբուկը պատառաքաղով ծակծկել, տապակել մինչև փափկի: Կեղևը հեռացնել, կտրատել, խառնել մսի, սխտորի, մաղադանոսի, կարմիր գինու, ձիթապտղի յուղի հետ: Խառնել, համեմել: Խճողակից պատրաստել գնդիկներ: Գնդիկները տապակել ձիթապտղի յուղի մեջ: Սոուսը պատրաստելու համար մանրացնել սոխը, 2 պճեղ սխտորը, սոխը տապակել: Ավելացնել արգանակը, ավելացնել կետչուպը, սխտորը և ձիթապտղի մանրացրած հատիկները: Մի քանի րոպե եփել, կափարիչը բացել և թողնել մինչև սոուսը թանձրանա: Ավելացնել մանրացրած լոլիկները հյութի հետ, կետչուպը: Մատուցել սոուսի և մակարոնի հետ:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info