Պատրաստեք միսը փարիզյան եղանակով հետևյալ բաղադրատոմսով
ՄԻՍԸ ՓԱՐԻԶՅԱՆ ԵՂԱՆԱԿՈՎ Ֆրանսիական Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
ՄԻՍԸ ՓԱՐԻԶՅԱՆ ԵՂԱՆԱԿՈՎ Ֆրանսիական Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Միսը կտրատել բարակ շերտերով` թելիկներին ուղղահայաց, դնել թավայի մեջ, համեմել ըստ ճաշակի: Վրան շարել օղակ-օղակ սոխն այնպես, որ միսը լրիվ և համաչափ ծածկվի: Վրան մայոնեզ քսել: Հետո երկու շերտով շարել կարտոֆիլի օղակները: Վրան լցնել մանրացրած սունկը կամ վարունգը, հետո նորից մի շերտ սոխ շարել: Նորից մայոնեզ քսել, վրան քերած պանիր շաղ տալ, ձուն լցնել վրան: Եփել ջեռոցի մեջ:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info