Պատրաստեք միսը ֆրանսիական ձևով հետևյալ բաղադրատոմսով
Միսը ֆրանսիական ձևով Ֆրանսիական Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Միսը ֆրանսիական ձևով Ֆրանսիական Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Խոզի փափկամիսը շերտ-շերտ կտրտել, աղ և պղպեղ ցանել ջեռոցի տապակի մեջ բուսայուղ քսել, շարել միսը, ոչ իրար շատ մոտ: Սոխը կիսալուսնաձև կտրտել, դնել մսի վրա, վրան մայոնեզ քսել: Լոլիկը կլոր-կլոր կտրտել, շարել սոխի վրա, աղ և պղպեղ ցանել, վրան լցնել քերիչով անցկացրած պանիրը: Կարտոֆիլը մաքրել, կտորների բաժանել և տապակի մեջ մսի կտորների արանքներում դնել: Նախապես 200 աստիճան տաքացված ջեռոցում եփել մոտ 1 ժ.: Առաջացած մսահյութը պարբերաբար լցնել մսի վրա: Պատրաստ լինելուց 15-20 ր. առաջ հանել մսի և կարտոֆիլի վրա կրկին պանիր լցնել և դնել ջեռոցը:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info