MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել մակարոնով և մսով ջեռեփուկ

Տապակի մեջ բուսայուղ տաքացնել, լցնել մանր կտրտած սոխը, խոշոր քերած գազարը, հենց սոխը թափանցիկ դառնա` ավելացնել աղացած միսը, շարունակել տապակել: Կաթսայի մեջ եռացող ջրին աղ անել, սպագետին եփել: Միսը համեմել աղ ու պղպեղով, բահարով, դարչինով, լոլիկի մածուկով, աջիկայով, կրակից վերցնել: Մակարոնը ջրքամել: Ջեռոցի տապակի պատերին կարագ քսել, պաքսիմատ շաղ տալ: Ջրքամած սպագետին լցնել թասի մեջ, վրան 2 ձու ջարդել, զանգվածի կեսը լցնել տապակի մեջ, հարթեցնել, վրան տարածել մսի խճողակը, ապա մակարոնի մնացած զանգվածը, հարթեցնել, վրան պաքսիմատ շաղ տալ, կարագ դնել: Եփել 180* ջերմ. ջեռոցում մոտ 20 րոպե` մինչև վարդագունի:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք մակարոնով և մսով ջեռեփուկ

սպագետի սպագետի 500 gram

տավարի միս տավարի միս 300 gram

տոմատի մածուկ տոմատի մածուկ 2 chashi_gdal

աջիկա աջիկա 1 chashi_gdal

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

դարչին դարչին 0,025 teyi_gdal

գազար գազար 1 հատ

սոխ սոխ 1 glux

ձու ձու 2 հատ

պաքսիմատ պաքսիմատ 50 gram

ձեթ ձեթ

կարագ կարագ 100 gram

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 2000դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 303 կկալ

Նշված տվյալներով արդյունք չկա