Պատրաստեք մակարոն իտալական ձեվով հետևյալ բաղադրատոմսով
ՄԱԿԱՐՈՆ ԻՏԱԼԱԿԱՆ ՁԵՎՈՎ Իտալական Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
ՄԱԿԱՐՈՆ ԻՏԱԼԱԿԱՆ ՁԵՎՈՎ Իտալական Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Սոխն ու լոլիկը մանրացնել: Գազարը քերել: Պղպեղը լվանալ, սերմերը հեռացնել, երկար-երկար կտրատել: Սոխը տապակել տաք բուսայուղի մեջ: Ավելացնել գազարն ու լոլիկները: Շոգեխաշել այս բանջարեղենը 3-5 րոպե և ավելացնել պղպեղը: Ավելացնել նաև կեչուպը, շոգեխաշել ևս 3-5 րոպե փակ կափարիչով: Հետո ավելացնել եգիպտացորենն ու արգանակի խորանարդիկը:Ավելացնել նաև աղացած միսը: Խառնել, եփել 15-20 րոպե: Մակարոնը եփել աղի ջրում, քամել, բայց չլվանալ: Անմիջապես ավելացնել արդեն պատրաստի խառնուրդը: Մատուցել կարելի է նաև առանձին:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info