Պատրաստեք լցոնված սմբուկներ հետևյալ բաղադրատոմսով
Լցոնված սմբուկներ շատ համեղ Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Լցոնված սմբուկներ շատ համեղ Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Սմբուկները բաժանում ենք 2 մասի, հանում միջուկը, համեմում ենք աղով և այդպես թողնում 15րոպե: Մանրացված սոխը լցնում ենք թավայի մեջ և տապակում: Այնուհետև ավելացնում մանրացված սունկը, սմբուկի միջուկը, աղացած միսը, համեմում աղ և պղպեղով և տապակում 20 րոպե: Սմբուկի նավակները լվանում ենք ջրով, որպեսզի ազատենք աղից, այնուհետև լցոնում ենք մսից և սնկից պատրաստված զանգվածով: Եփում ենք ջեռոցում 30 րոպե 220 աստիճանում, հետո նավակների վրա լցնում ենք քերած պանիրը և թողնում ջեռոցում 10 րոպե մինչև պանրի հալչելը:
Մսով լցոնված սմբուկ նավակի տեսքով:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info