MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել լավաշով բարուրած քաբաբ

Աղացած մսի վրա սոխ և սխտոր քերել, ավելացնել տրորած համեմի սերմը, աղ ու պղպեղներ անել, լավ հարել, պետք է ստացվի միջին փափկության զանգված: Զանգվածից երկարուկ քաբաբներ ձևավորել, բուսայուղով տապակել այնքան, որ կեղև կապեն, բայց լրիվ չեփվեն: Լավաշից այնպիսի մեծության քառակուսիներ կտրտել, որ քաբաբները հնարավոր լինի մեջը բարուրել: Լավաշի կտորի վրա անկյունագծով քաբաբ դնել, 3 անկյունները վրա բերել, ստացված բարուրիկները շարել ձիթայուղով օծած տապակի մեջ, վրան էլ ձիթայուղ քսել, դնել 180* տաք ջեռոցը, թողնել 10 րոպե: Ընթացքում սոուս պատրաստել` խառնելով կետչուպը, մայոնեզը, տաբասկո սոուսն ու մանանեխը: Մատուցել միասին:

Click Here Trigger
Press Esc to close


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք լավաշով բարուրած քաբաբ

տավարի միս տավարի միս 400 գրամ

սոխ սոխ 1 գլուխ

սխտոր սխտոր 1 պճեղ

համեմ համեմ

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

յուղ յուղ

ձեթ ձեթ

լավաշ լավաշ 2 հատ

կետչուպ կետչուպ 100 մլ

մայոնեզ մայոնեզ 100 մլ

մանանեխ մանանեխ 1 թեյի գդալ

սոուս սոուս

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1730դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 109 կկալ

Ամենօրյա խոհարարական հաղորդում: Յուրահատուկ ճաշատեսակներ, էլ ավելի յուրօրինակ մեկնաբանություններով: Յուրաքանչյուր օր, ընտրվում է նոր, յուրօրինակ բաղադրատոմս և պատրաստվում այն: Հաղորդում գուրմանների համար: