Պատրաստեք կոճապղպեղի սոուսով խոզի միս հետևյալ բաղադրատոմսով
Կոճապղպեղի սոուսով խոզի միս շատ համեղ Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Այսօրվա ուտեստ պատրաստելու համար օգտագործում ենք 2 բաղադրիչ` կոճապղպեղ և լորիի ձու, ինչի վրա և հրավիրում ենք ձեր ուշադրությունը: Կոճապղպեղը հնուց ի վեր հայտնի է նրանով, որ կարգավորում է մարսողությունը, իսկ լորի ձուն նրանով, որ այն հում վիճակում էլ բացարձակ անվնաս է, քանի որ, ի տարբերություն հավի ձվի, սալմաելա հիվանդության վտանգ չկա: