Պատրաստեք կարտոֆիլ լցոնած հետևյալ բաղադրատոմսով
ԿԱՐՏՈՖԻԼ ԼՑՈՆԱԾ Արևելյան Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
ԿԱՐՏՈՖԻԼ ԼՑՈՆԱԾ Արևելյան Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Կարտոֆիլը եփել աղաջրի մեջ, թողնել սառչի, մաքրել, կիսել: Թեյի գդալով փորել, հանել միջուկը, կտրտել: Ապխտած միսը նույնպես կտրտել: Կանաչին մանր կտրտել, իսկ լոլիկը կտրտել խորանարդիկներով: Կարտոֆիլի կտրտած միջուկը, կանաչին, լոլիկը և ապխտած միսը խառնել, ավելացնել աղ, պղպեղ, մայոնեզ և լավ խառնել: Պանիրն անցկացնել քերիչով: Ստացված խառնուրդով լցոնել կարտոֆիլը, վրան լցնել պանիրը: Նախապես 180 աստիճան տաքացված ջեռոցը դնել այնքան, մինչև պանիրը կարմրի:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info