Պատրաստեք իտալական մսագնդիկներ հետևյալ բաղադրատոմսով
ԻՏԱԼԱԿԱՆ ՄՍԱԳՆԴԻԿՆԵՐ Իտալական Մսով ուտեստ է:
ԻՏԱԼԱԿԱՆ ՄՍԱԳՆԴԻԿՆԵՐ Իտալական Մսով ուտեստ է:
Հացի կեղևը կտրել: Հացը դնել ափսեի մեջ, վրան կաթ լցնել, թողնել ներծծվի: Թասի մեջ դնել միսը, սխտորը, մաղադանոսը, ձուն, կաթով թրջած հացը, համեմել աղով, պղպեղով, լավ խառնել: Բաժանել 20 փոքրիկ գնդիկների, թաց ձեռքերով կլորացնել, թաթախել ալյուրի մեջ: Մեծ թավայի մեջ բուսայուղ տաքացնել, մսագնդիկները տապակել, բոլոր կողմերից կարմրեցնել: Քամիչով հանել և տեղափոխել ուրիշ կաթսայի մեջ: Պահածոյացված լոլիկները խյուս դարձնել, լցնել մսագնդիկների վրա: Ավելացնել ռեհան, շաքարավազ, թողնել մարմանդ կրակի վրա, 20-25 րոպե, մինչև սոուսը թանձրանա: Մատուցել մակարոնեղենի հետ:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info