MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել իտալական մսագնդիկներ

Հացի կեղևը կտրել: Հացը դնել ափսեի մեջ, վրան կաթ լցնել, թողնել ներծծվի: Թասի մեջ դնել միսը, սխտորը, մաղադանոսը, ձուն, կաթով թրջած հացը, համեմել աղով, պղպեղով, լավ խառնել: Բաժանել 20 փոքրիկ գնդիկների, թաց ձեռքերով կլորացնել, թաթախել ալյուրի մեջ: Մեծ թավայի մեջ բուսայուղ տաքացնել, մսագնդիկները տապակել, բոլոր կողմերից կարմրեցնել: Քամիչով հանել և տեղափոխել ուրիշ կաթսայի մեջ: Պահածոյացված լոլիկները խյուս դարձնել, լցնել մսագնդիկների վրա: Ավելացնել ռեհան, շաքարավազ, թողնել մարմանդ կրակի վրա, 20-25 րոպե, մինչև սոուսը թանձրանա: Մատուցել մակարոնեղենի հետ:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք իտալական մսագնդիկներ

հաց հաց 150 gram

կաթ կաթ 3 chashi_gdal

տավարի միս տավարի միս 450 gram

սխտոր սխտոր 1 pchex

մաղադանոս մաղադանոս 1 chashi_gdal

ձու ձու 1 հատ

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

ալյուր ալյուր 4 chashi_gdal

ձեթ ձեթ 2 chashi_gdal

պահածոյացված լոլիկ պահածոյացված լոլիկ 400 gram

ռեհան ռեհան 1 teyi_gdal

շաքարավազ շաքարավազ 0.5 teyi_gdal

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1860դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 237 կկալ

Автор и администратор сайта 1001recepti.info