Պատրաստեք գառան միս հումուսով հետևյալ բաղադրատոմսով
ԳԱՌԱՆ ՄԻՍ ՀՈՒՄՈՒՍՈՎ Արևելյան Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
ԳԱՌԱՆ ՄԻՍ ՀՈՒՄՈՒՍՈՎ Արևելյան Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Գառան միսը համեմել աղով և պղպեղներով, թողնել 1 ժամ: Գազարն անցկացնել քերիչով, մաղադանոսը կտրտել և խառնել իրար: Միսը խորովել, մանր կտրտել: Լավաշի կամ պիտա հացի վրա հումուս քսել, վրան լցնել միսը, այնուհետև գազարն ու մաղադանոսը, փաթաթել և մատուցել: Նույնը կարելի է պատրաստել նաև հավի, խոզի կամ տավարի փափկամսով:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info