MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել գառան միս

Ջեռոցը տաքացնել 180 °С: Ալյուրը խառնել աղին, պղպեղին: Խառնուրդը քսել գառան կողերի մսի վրա: Սխտորը ճզմել, քսել ոսկորների արանքում: Բուսայուղը տաքացնել, գառան միսը դնել թավայի մեջ, մսի ոսկորները դեպի վեր և տապակել: Միսը հանել, թավայի մեջ լցնել կտրատած լոլիկները, կիտրոնը, դարչինը, մեխակը, չիլին: Միսը նորից դնել թավայի մեջ, այս անգամ ոսոկրները ներքև: Խառնել գինին, կես բաժակ ջուր և տոմատի մածուկը: Խառնուրդը լցնել թավայի մեջ: Թիթեղով փակել տապակը և մեկ ժամ եփել: Այնուհետև հանել թիթեղը և եփել ևս մեկ ժամ: Կտրատել միսը, չթողնելով սառչի: Սոուսը եփել, մինչև թանձրանալը, լցնել մսի վրա: Զարդարել կիտրոնի շերտերով:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք գառան միս

ալյուր ալյուր 50 gram

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

գառան միս գառան միս

սխտոր սխտոր 1 pchex

ձեթ ձեթ 6 teyi_gdal

լոլիկ լոլիկ 500 gram

կիտրոն կիտրոն 0.5 հատ

դարչին դարչին 1 ptxunc

մեխակ մեխակ 3 հատ

կծու պղպեղ կծու պղպեղ 1 հատ

սպիտակ գինի սպիտակ գինի 0.5 teyi_bajak

տոմատի մածուկ տոմատի մածուկ 6 teyi_gdal

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 2210դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 270 կկալ

Автор и администратор сайта 1001recepti.info