Պատրաստեք գառան միս հետևյալ բաղադրատոմսով
Գառան միս Հայկական Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
Գառան միս Հայկական Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
Ջեռոցը տաքացնել 180 °С: Ալյուրը խառնել աղին, պղպեղին: Խառնուրդը քսել գառան կողերի մսի վրա: Սխտորը ճզմել, քսել ոսկորների արանքում: Բուսայուղը տաքացնել, գառան միսը դնել թավայի մեջ, մսի ոսկորները դեպի վեր և տապակել: Միսը հանել, թավայի մեջ լցնել կտրատած լոլիկները, կիտրոնը, դարչինը, մեխակը, չիլին: Միսը նորից դնել թավայի մեջ, այս անգամ ոսոկրները ներքև: Խառնել գինին, կես բաժակ ջուր և տոմատի մածուկը: Խառնուրդը լցնել թավայի մեջ: Թիթեղով փակել տապակը և մեկ ժամ եփել: Այնուհետև հանել թիթեղը և եփել ևս մեկ ժամ: Կտրատել միսը, չթողնելով սառչի: Սոուսը եփել, մինչև թանձրանալը, լցնել մսի վրա: Զարդարել կիտրոնի շերտերով:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info