Պատրաստեք ֆրանսիական տոլմա հետևյալ բաղադրատոմսով
ՖՐԱՆՍԻԱԿԱՆ ՏՈԼՄԱ Ֆրանսիական Մսով ուտեստ է:
ՖՐԱՆՍԻԱԿԱՆ ՏՈԼՄԱ Ֆրանսիական Մսով ուտեստ է:
Կաղամբի թերթիկները առանձնացնել, եռացող ջրի մեջ գցել տասը րոպե: Հանել, հովացնել: Գազարը մանր կտրատել: Հինգ րոպե եփել աղաջրում: Տավարի աղացած միսը, կես գլուխ կտրատած սոխը և սխտորը խառնել: Ավելացնել աղ, գազար, խառնել կրկին: Լոլիկների կեղևը հանել: Լոլիկները, մնացած սոխը, կանաչ սոխը, բուլղարական պղպեղը մանրացնել: Մսի խճողակը փաթաթել խաշած կաղամբի թերթերի մեջ, շարել կաթսայի մեջ: Մի փոքր գետնանուշի ձեթ լցնել: Թույլ կրակի վրա եփել: Մատուցել բրնձի հետ:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info