Պատրաստեք ֆրանսիական ձևով խոզի միս հետևյալ բաղադրատոմսով
Ֆրանսիական ձևով խոզի միս Ֆրանսիական Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Ֆրանսիական ձևով խոզի միս Ֆրանսիական Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Միսը լվանալ, չորացնել և հորիզոնական կտրել՝ 0,8 սմ-անոց շերտերի բաժանելով: Յուրաքանչյուր շերտը ծեծել, աղով և պխղպեղով համեմել, թողնել 30ր.: Մաքրել սոխը, կիսալուսնաձև կտրտել, պանիրն անցկացնել քերիչով, իսկ լոլիկը կլոր-կլոր կտրտել: Լվանալ սնկերը, շերտ-շերտ կտրտել: Ջեռոցի տապակը պատել բուսայուղով, շարել մսի կտորները, վրան դնել սոխը, այնուհետև՝ սունկը: Սնկի վրա դնել լոլիկը, աղ ցանել և վրան պանիր լցնել: Վերջապես այս ամենի վրա մայոնեզ քսել և դնել նախապես 180 աստիճան տաքացված ջեռոցը, թողնել 25 ր.:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info