Պատրաստեք էթլի բորեկ կամ թուրքմենական պելմենի հետևյալ բաղադրատոմսով
ԷԹԼԻ ԲՈՐԵԿ ԿԱՄ ԹՈՒՐՔՄԵՆԱԿԱՆ ՊԵԼՄԵՆԻ շատ համեղ Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
ԷԹԼԻ ԲՈՐԵԿ ԿԱՄ ԹՈՒՐՔՄԵՆԱԿԱՆ ՊԵԼՄԵՆԻ շատ համեղ Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Ոչխարի միսը երկու անգամ աղալ: Աղ, պղպեղ ցանել, մի քիչ ջուր ավելացնել և լավ խառնել: Ալյուրը, ձուն, ջուրը, աղը խառնել և խմոր հունցել: Գունդ անել, ծածկել և թողնել կես ժամ: Հետո խմորը բարակ բացել, կտրել 4×4 սմ կողմերով քառակուսիներ: Ամեն խմորի մեջտեղում դնել միջուկ, եզրերը փակել, տալով խմորին քառանկյունու ձև: Եփել աղաջրի մեջ, մատուցել թթվասերի կամ թթված կաթի հետ:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info