MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել երևանյան տոլմա

Խաղողի տերևների վրա եռջուր լցնել, դնել մի կողմ: Ոչխարի աղացած մսին ավելացնել կարագ, աջիկա, փշրել չոր կանաչիները, խառնել, ապա ավելացնել մանր կտրտած գլուխ սոխերը, 2 պճ.ճզմած սխտորը, մանր կտրտած թարմ կանաչիները, աղ ու պղպեղներ անել, ավելացնել բրինձը, մի քիչ սառը ջուր լցնել, զանգվածը լավ հունցել, թողնել մի քիչ հանգստանա: Կաթսայի հատակին խաղողի մի քանի տերև փռել: Խաղողի տերևներին խճողակ դնել, տոլմաներ փաթաթել, շարել կաթսայի մեջ, վրան խաղողի տերևներ փռել, ափսե շրջել, այնքան եռջուր լցնել, որ մակարդակը հասնի ափսեի եզրին, դնել ուժեղ կրակին: Հենց սկսի եռալ` կրակն իջեցնել, եփել 35-40 րոպե: Մածունին 1-2 պճեղ ճզմած սխտոր և քիչ աղ ավելացնել, հարել: Տոլման մատուցել սխտոր-մածունի հետ:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք երևանյան տոլմա

ոչխարի միս ոչխարի միս 500 gram

բրինձ բրինձ 100 gram

կարագ կարագ 50 gram

կանաչի կանաչի

մաղադանոս մաղադանոս 0,5 punj

համեմ համեմ 0,5 punj

սոխ սոխ 3 glux

սխտոր սխտոր 3 pchex

աջիկա աջիկա 2 chashi_gdal

խաղողի տերևներ խաղողի տերևներ

սև պղպեղ սև պղպեղ

աղ աղ

մածուն մածուն 1 teyi_bajak

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1720դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 193 կկալ

Նշված տվյալներով արդյունք չկա