Պատրաստեք ձվով ռուլետ հետևյալ բաղադրատոմսով
Ձվով ռուլետ շատ համեղ Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Ձվով ռուլետ շատ համեղ Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
3 ձու պինդ խաշել: Ոչխարի աղացած մսին ավելացնել մանր կտրատած մաղադանոս, 1 գլուխ սոխ, 2 ցողուն մաղադանոս, քերած կամ մանր կտրտած պանիր, աղ, պղպեղներ, նանա ավելացնել, լավ հունցել, մի կողմ դնել: Տավարի մսից լանգետի կտորներ կտրել, դրանք լավ թակել: Սննդային թաղանթի վրա մսաշերտերն այնպես դասավորել, որ մի մսաշերտը ծածկի մյուսի եզրը և ուղղանկյուն պատկեր ստացվի: Ստացված մեծ մսաշերտին սննդային թաղանթ փռել, թեթևակի թակել, որպեսզի մսաշերտերը սոսինձվեն: Վերևի թաղանթը հեռացնել: Մսաշերտը համեմել աղ ու պղպեղներով, վրան տարածել ոչխարի խճողակը, երկարությամբ շարել կլպած ձվերը, թաղանթի օգնությամբ ռուլետ փաթաթել, թելով կապկպել: Տապակի մեջ բուսայուղ տաքացնել, ռուլետը բոլոր կողմերից տապակել: Կողքին տապակել նաև խոշոր կտրատած 1 գլուխ սոխը, ապա այնքան եռջուր լցնել, որ հասնի ռուլետի կես բարձրությանը, ջրի մեջ գցել խոշոր կտրատած գազարը, նեխուրի ցողունը, 2 թուփ մաղադանոսը, կափարիչ դնել և մարմանդ կրակին եփել մոտ մեկ ժամ: Ընթացքում մի քանի անգամ շուռումուռ տալ: Ռուլետը սառեցնել արգանակի մեջ: Մատուցել շերտատած, զարդարել թարմ բանջարեղենով, ձիթապտղով: Արգանակը հարել, մատուցել տաք: