Պատրաստեք բրինձը բանջարեղենով եվ խոզի մսով հետևյալ բաղադրատոմսով
ԲՐԻՆՁԸ ԲԱՆՋԱՐԵՂԵՆՈՎ ԵՎ ԽՈԶԻ ՄՍՈՎ Արևելյան Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
ԲՐԻՆՁԸ ԲԱՆՋԱՐԵՂԵՆՈՎ ԵՎ ԽՈԶԻ ՄՍՈՎ Արևելյան Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Աղաջրի մեջ եփել բրինձը, լցնել քամիչի մեջ, քամել: Խոզի միսը 2-3 սմ խորանարդիկներով կտրտել, տապակել տաքացրած տապակի մեջ, տեղափոխել ափսեի մեջ։ Տապակի մեջ մնացած խոզի յուղի մեջ տապակել մանր կտրտած սոխը և սխտորը, այնուհետև ավելացնել քերիչով անցկացրած իմբիրը, խառնել։ Ավելացնել մանր կտրտած գազարն ու կարմիր պղպեղը, տապակել, այնուհետև՝ կանաչ ոլոռը և 10-15 ր. միասին խառնելով տապակել։ Երբ բանջարեղենը փափկի, ավելացնել խոզի միսը և բրինձը, խառնել և 5-7 ր. մանր կրակի վրա եփել։
Автор и администратор сайта 1001recepti.info