Պատրաստեք արցախյան տապակա հետևյալ բաղադրատոմսով
ԱՐՑԱԽՅԱՆ ՏԱՊԱԿԱ շատ համեղ Մսով ուտեստ է:
ԱՐՑԱԽՅԱՆ ՏԱՊԱԿԱ շատ համեղ Մսով ուտեստ է:
Կարտոֆիլը օղակ-օղակ կտրատել: Սմբուկը երկար շերտերի բաժանել: Պղպեղի սերմատուփը հեռացնել, խոշոր կտրատել պտղամիսը: Տապակել նախ կարտոֆիլը, ապա սմբուկն ու պղպեղը: Շուռ տալ բանջարեղենը, աղ ցանել: Տապակված բանջարեղենը հանել, դասավորել ափսեի մեջ: Հետո տապակել միսը: Մինչ միսը տապակվում է, կտրատել սոխը: Մսի վրա չոր ռեհան և Աշտարակ սոուս լցնել: Սոխի օղակները նույնպես տապակել: Լոլիկը կիսել, կտրատել, մսի հետ տապակել: Տապակված միսը դնել բանջարեղենի կողքին, վրան դնել սոխի ու լոլիկի շերտերը:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info