Պատրաստեք կանաչ ոլոռ ֆրանսիական հետևյալ բաղադրատոմսով
ԿԱՆԱՉ ՈԼՈՌ ՖՐԱՆՍԻԱԿԱՆ Ֆրանսիական Տաք ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
ԿԱՆԱՉ ՈԼՈՌ ՖՐԱՆՍԻԱԿԱՆ Ֆրանսիական Տաք ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Սոխը մաքրել, օղակ-օղակ կտրատել: Տապակել բուսայուղի կեսի մեջ մինչև ոսկեգույն դառնա: Մի քիչ ջուր ավելացնել, լցնել կանաչ ոլոռը և եփել տասը րոպե: Ալյուր ավելացնել, զգուշորեն խառնել: Աղ, շաքարավազ լցնել ոլոռի վրա, մի քանի րոպե եփել: Մատուցելիս վրան կարագ և կտրատած մաղադանոս դնել:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info