MyKitchen.am

Ձկնեղեն

Ծովամթերքները իրենց մեջ մեծ քանակությամբ սպիտակուցներ են պարունակում, ինչի շնորհիվ էլ համարվում են բավականին թանկ մթերքներ, դրանք շատ են օգտագործվում դիետաների ժամանակ՝ քիչ կալորիաներ պարունակելու շնորհիվ: Ծովամթերքները լայն տարածում ունեն իսպանական, ֆրանսիական, իտալական և այսպես կոչված միջերկրածովային խոհանոցներում: Վերջին ժամանակներս աղ դրված և չորացված ծովամթերքները շատ են օգտագործվում գարեջրի հետ:
Ձկան տոլմա
Ձկան տոլմա
4.1
Ձկնեղեն: Հայկական,Տոնական,Ծննդյան,Ամենօրյա,
Կուտապ
ԿՈՒՏԱՊ
5.0
Ձկնեղեն: Հայկական,Տոնական,Զատիկի ուտեստներ,