MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել դոնդողով ձուկ

Սոխն ու գազարը մեծ-մեծ կտրատել: Ժելատինի վրա 150մլ եռացրած սառը ջուր լցնել ու 1 ժամ թողնել: Ձուկը մաքրել: Եթե ձուկը գլխով է, գլուխը չկտրել, խռիկները հանել: Ձուկը կաթսայի մեջ դնել, ավելացնել սոխ, գազար, դափնու տերև, մեխակ, պղպղեղ, աղ ցանել: Լցնել 1լ ջուր, եռացնել, եփել 30 րոպե: Տաք արգանակը քամել, ավելացնել ժելատին, խառնել, մինչ այն լուծվի: Ձկան փշերը հանել: Կաղապարի մեջ լցնել արգանակ 3-4մմ: Դնել սառնարան, մինչ լրիվ սառչի: Սառած դոնդողի վրա դնել ձվից, կանաչուց, ոլոռից, հապալասից պատրաստված զարդարանքներ:Արգանակն այնպես լցնել, որ այն ծածկի միայն զարդարանքները: Դա արվում է որպեսզի զարդարանքները չկորցնեն իրենց տեսքը: Նորից դնել սառնարան որպեսզի հովանա: Շարել ձուկը, լցնել արգանակ: Դնել սառնարան մինչև ամբողջությամբ հովանա: Պատրաստի դոնողը շրջել ու դնել ափսեի մեջ:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք դոնդողով ձուկ

ձուկ ձուկ 500 gram

սոխ սոխ 200 gram

գազար գազար 150 gram

ժելատին ժելատին 15 gram

դափնու տերև դափնու տերև 3 coxun

հատիկ պղպեղ  հատիկ պղպեղ 3 հատ

աղ աղ

զարդարելու համար

ձու ձու

կանաչի կանաչի

սիսեռ սիսեռ

կիտրոն կիտրոն

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1380դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 211 կկալ

Автор и администратор сайта 1001recepti.info