Պատրաստեք տապակած ձուկ նռան սոուսով հետևյալ բաղադրատոմսով
ՏԱՊԱԿԱԾ ՁՈՒԿ ՆՌԱՆ ՍՈՈՒՍՈՎ Հայկական Ձկնեղեն է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
ՏԱՊԱԿԱԾ ՁՈՒԿ ՆՌԱՆ ՍՈՈՒՍՈՎ Հայկական Ձկնեղեն է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
Վերցնել մանր ձուկ մաքրել, փորոտիքն ու թեփուկները հեռացնել, լվանալ, չորացնել: Աղ, պղպեղ անել, թավալել ցորենի կամ եգիպտացորենի ալյուրի մեջ, երկու կողմից տապակել բուսայուղով, մինչև ստացվի ոսկեգույն կեղև: Լավ կլինի, եթե տապակվի չուգունե թավայի մեջ, որը նախապես պետք է լավ տաքացնել: Կարելի է պաքսիմատով տապակել: Այդ դեպքում նախ ձուկը մտցնում են ալյուր մեջ, հետո ձվի մեձ, իսկ վերջում` պաքսիմատի: Պատրաստի ձուկը շարել ափսեի մեջ: Վրան լցնել նռան սոուսը: Սոուսի համար պետք է 4 մեծ նուռ, որոնց հյութը հարկավոր է քամել: Ավելացնել ճզմած սխտորը:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info