MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել տապակած ձուկ նռան սոուսով

Վերցնել մանր ձուկ մաքրել, փորոտիքն ու թեփուկները հեռացնել, լվանալ, չորացնել: Աղ, պղպեղ անել, թավալել ցորենի կամ եգիպտացորենի ալյուրի մեջ, երկու կողմից տապակել բուսայուղով, մինչև ստացվի ոսկեգույն կեղև: Լավ կլինի, եթե տապակվի չուգունե թավայի մեջ, որը նախապես պետք է լավ տաքացնել: Կարելի է պաքսիմատով տապակել: Այդ դեպքում նախ ձուկը մտցնում են ալյուր մեջ, հետո ձվի մեձ, իսկ վերջում` պաքսիմատի: Պատրաստի ձուկը շարել ափսեի մեջ: Վրան լցնել նռան սոուսը: Սոուսի համար պետք է 4 մեծ նուռ, որոնց հյութը հարկավոր է քամել: Ավելացնել ճզմած սխտորը:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք տապակած ձուկ նռան սոուսով

ձուկ ձուկ 1 kg

ձեթ ձեթ 3 chashi_gdal

նռան հյութ նռան հյութ 1 teyi_bajak

սխտոր սխտոր 2 pchex

աղ աղ

ալյուր ալյուր

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 2170դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 409 կկալ

Автор и администратор сайта 1001recepti.info