MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել սյոմգայով սուֆլե

Ձուկը մեծ կտորների բաժանել, բլենդերով մանրացնել: Եթե բլենդեր չկա, կարելի է մսաղացով աղալ: Սպիտակուցը աղով հարել, ավելացնել սորուցքը: Հարել այնքան, մինչև մասսան սկսի թանձրանալ: Ավելացնել ձուկը, զգուշորեն խառնել: Սուֆլեն դնել կաղապարների մեջ: Սիլիկոնե կաղապարներին բուսական յուղ չքսել, իսկ մնացածին մի քիչ բուսական յուղ քսել: Կաղապարը դնել խորը տապակի մեջ: Տապակի մեջ լցնել տաք ջուր այնպես, որ այն հասնի սուֆլեի կաղապարին: Դնել 180 աստիճան տաքացված ջեռոցում: Թխել 35-40 րոպե: Եփվելու ընթացքում սուֆլեն բարձրանում է, հետո իջնում՝ դա նորմալ է: Պատրաստի սուֆլեն ամբողջությամբ հովացնել ու հետո հանել կաղապարներից: Հրուշակեղենի ներարկիչի օգնությամբ սուֆլեն զարդարել պանրով: Եթե ներարկիչ չկա կարելի է պանիրը դնել տոպրակի մեջ, անկյուն կտրել ու նախշեր անել: Կենտրոնում դնել ձկնկիթը:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք սյոմգայով սուֆլե

ձուկ իշխան ձուկ իշխան 500 gram

սպիտակուց սպիտակուց 2 հատ

սերուցք սերուցք 300 ml

աղ աղ

զարդարելու համար

կարմիր ձկնկիթ կարմիր ձկնկիթ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 4040դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 188 կկալ

Press Esc to close

Автор и администратор сайта 1001recepti.info