Պատրաստեք սնկով սիգ հետևյալ բաղադրատոմսով
ՍՆԿՈՎ ՍԻԳ շատ համեղ Ձկնեղեն է:
ՍՆԿՈՎ ՍԻԳ շատ համեղ Ձկնեղեն է:
Սամիթը կտրատել, խառնել բրնձին: Սունկը կտրատել, աղ անել, տապակել մինչև ոսկեգույն դառնալը: Սոյայի սոուսն ու համեմունքը խառնել, լցնել ձկան վրա, կես ժամ մարինացնել: Այնուհետև թավայի մեջ դնել միսը, վրան լցնել գինին և շոգեխաշել մոտ 20 րոպե: Պատրաստի ձուկը դնել բրնձի վրա, որն արդեն տեղադրված է ափսեի մեջ: Ձկան վրա լցնել սունկը, զարդարել սամիթով և հազարի տերևներով: Սունկը կարելի է նաև լցոնել ձկան մեջ: Մատուցել կիտրոնի հետ:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info