Պատրաստեք սաղմոնն արքայախնձորով սալսայով հետևյալ բաղադրատոմսով
Սաղմոնն արքայախնձորով սալսայով Եվրոպական Ձկնեղեն է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Սաղմոնն արքայախնձորով սալսայով Եվրոպական Ձկնեղեն է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Սաղմոնի փափկամսի վրա խոզանակով կիտրոնի հյութ քսել, չամանով և աղով համեմել: Տապակի մեջ բուսայուղ լցնել, և սաղմոնը միջին կրակի վրա եփել 5 ր., շուռ տալ և կրկին 5 ր. եփել: Կտրտած արքայախնձորի վրա կարմիր պղպեղ, համեմ, մեղր և կիտրոնի հյութ լցնել, գդալով խառնել: Մատուցել սաղմոնը` սալսան վրան լցնելով:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info