Պատրաստեք կամբալա՝ տապակած նարնջով հետևյալ բաղադրատոմսով
Կամբալա՝ տապակած նարնջով շատ համեղ Ձկնեղեն է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
Կամբալա՝ տապակած նարնջով շատ համեղ Ձկնեղեն է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
Սոխը կիսալուսնաձև կտրատել: Նարնջի հյութը քամել: Բուսական յուղի մեջ տապակել սոխը: Ավելացնել ձուկ,աղ, պղպղեղ, տապակել յուրաքանչյուր կողմից 5 րոպե: Ավելացնել հյութը, շոգեխաշել 10 րոպե:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info