Պատրաստեք կարմրեցրած սապատաձուկ պանրով հետևյալ բաղադրատոմսով
Կարմրեցրած սապատաձուկ պանրով շատ համեղ Ձկնեղեն է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
Կարմրեցրած սապատաձուկ պանրով շատ համեղ Ձկնեղեն է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
Սապատաձուկը ոչ մեծ կտորների բաժանել: Պանիրը քերել մանր քերիչով: Ձուկը դնել կաղապարի մեջ, աղ, պղպեղ անել: Մայոնեզ քսել, պանիր ցանել, դնել ջեռոցը: Եփել 180 աստիճան ջերմաստիճանում մինչ կարմրի:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info