Պատրաստեք ձկով բնիկներ հետևյալ բաղադրատոմսով
Ձկով բնիկներ շատ համեղ Ձկնեղեն է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Ձկով բնիկներ շատ համեղ Ձկնեղեն է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Սոխը մանր կտրատել, ձուկն ու կանաչին նույնպես: Պանիրը մանր քերիչով քերել: Խառնել ձուկը, սոխը, կանաչին, աղ, պղպեղ անել: Բատոնը 2սմ հաստությամբ կտորների: Կտորների վրա լցնել կաթը, մի քիչ քամել: Կաղապարը բուսական յուղով պատել, շարել կտորները: Յուրաքանչյուր կտորի վրա կտրվածք անել, ուղղակի ճզմել ձեռքերով: Խորը կտրվածքի մեջ ձուկ ու սոխ դնել, մայոնեզ քսել, դնել ջեռոցը: Եփել 40-45 րոպե 180 աստիճան ջերմաստիճանում: Հետո պանիր ցանել, դնել ջեռոցը 5-7 րոպե:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info