Պատրաստեք ձուկը նարնջով և քիմիոնով հետևյալ բաղադրատոմսով
Ձուկը նարնջով և քիմիոնով Եվրոպական Ձկնեղեն է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Ձուկը նարնջով և քիմիոնով Եվրոպական Ձկնեղեն է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Նարինջները մաքրել, կտրտել խորանարդիկներով, խառնել կտրտած սոխին, ավելացնել ձիթայուղը, քերած կոճապղպեղը, քիմիոնը, կիտրոնի հյութը, չիլին, աղը և պղպեղը, լավ խառնել: Գրիլի ապարատը տաքացնել միջին ջերմության, ցանցը պատել ձիթայուղով, ձուկը նույնպես, աղ և պղպեղ ցանել, կոճապղպեղով պատել և 2 կողմից տապակել 3-4 ր.: Ձուկը դնել մատուցվող ափսեի մեջ, վրան նարնջի խառնուրդը լցնել և մատուցել:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info