Պատրաստեք ձուկը հոլանդական սոուսով հետևյալ բաղադրատոմսով
Ձուկը հոլանդական սոուսով Եվրոպական Ձկնեղեն է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Ձուկը հոլանդական սոուսով Եվրոպական Ձկնեղեն է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
2 ճ.գ. ձիթայուղն ու 2 ճ.գ. կիտրոնի հյութը խառնել և ձկան փափկամիսը դնել մեջը: Գազարը կտրտել մանր կամ անցկացնել քերիչով, մեծ կտոր փայլաթիթեղի վրա լցնել, վրան 1 ճ.գ. ձիթայուղ լցնել, դնել ձուկը և կողքերից փակել փայլաթիթեղով: Ջեռոցը տաքացնել 200 աստիճան և 20-30 ր. ձուկը եփել: Այդ ընթացքում պատրաստեք հոլանդական սուոսը: Ձվի դեղնուցները հարել, ավելացնել մի փոքր կարագ, աղ և 3 ճ.գ. կիտրոնի հյութ: Դնել միկրոալիքային վառարանի մեջ, կամ եփել գազօջախին այնքան, մինչև պնդանա: Մատուցվող ափսեի մեջ լցնել բանջարեղենը, վրան դնել ձուկը, լցնել հոլանդական սոուսը, կտրտած կանաչ սոխ կամ որևէ այլ կանաչի լցնել և մատուցել:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info