Պատրաստեք ձուկ մարինադով հետևյալ բաղադրատոմսով
ՁՈՒԿ ՄԱՐԻՆԱԴՈՎ Հայկական Ձկնեղեն է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
ՁՈՒԿ ՄԱՐԻՆԱԴՈՎ Հայկական Ձկնեղեն է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Գազարը երկար շերտերով կտրել, իսկ սոխն ու պղպեղը` կիսած օղակներով: Կարագը հալեցնել և սոխը տապակել երկու րոպե, հետո խառնել գազարի և պղպեղի հետ, տապակել: Ավելացնել տոմատ կամ կեչուպ, մանրացված լոլիկ, մեխակ, աղ, պղպեղ, դափնու տերև, շաքարավազ: Երկու րոպե շոգեխաշել, անջատել: Առանձին տապակել ձկան միսը` առանց փշերի ու կաշվի: Մարինադը խառնել ձկան հետ, անընդհատ խառնելով եփել 10 րոպե:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info