Պատրաստեք ձուկը լոլիկի թանձրահյութի մեջ հետևյալ բաղադրատոմսով
ՁՈՒԿԸ ԼՈԼԻԿԻ ԹԱՆՁՐԱՀՅՈՒԹԻ ՄԵՋ շատ համեղ Ձկնեղեն է:
ՁՈՒԿԸ ԼՈԼԻԿԻ ԹԱՆՁՐԱՀՅՈՒԹԻ ՄԵՋ շատ համեղ Ձկնեղեն է:
Կիտրոնի շերտերը, աղը, քերած կոճապղպեղը խառնել: Ձուկը կտրատել, դնել խառնուրդի մեջ կես ժամ: Հանել մսակտորները: Ալյուրին կարմիր պղպեղ ու աղ խառնել, ձուկը թավալել խառնուրդի մեջ, տապակել բուսայուղով: Ձկան կտորները հանել, թավայի մեջ տապակել կտրատած սոխն ու սխտորը: Երբ սոխը թափանցիկ դառնա, ավելացնել մանրացրած ընկույզն ու չամիչը: Լոլիկների կեղևը հանել, կտրատել, լցնել սոխեռածի վրա: Եփել մի քանի րոպե, եթե շատ թանձր լինի, մի քիչ ջուր ավելացնել: Ապա ձկան տապակած կտորները դնել թանձրահյութի մեջ: Մարմանդ կրակի վրա թողնել երկու րոպե, ապա վերցնել կրակից: Մատուցել աղցանի հետ:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info