Պատրաստեք ձուկ «երազանք» հետևյալ բաղադրատոմսով
ՁՈՒԿ «ԵՐԱԶԱՆՔ» Հայկական Ձկնեղեն է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
ՁՈՒԿ «ԵՐԱԶԱՆՔ» Հայկական Ձկնեղեն է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Ձկան փափկամիսը կտրատել: Լոլիկը բարակ օղակաձև շերտերի վերածել: Սխտորը մանրացնել: Պանիրը քերել: Կաթսայի մեջ դնել ձկան կտորները, աղ, պղպեղ անել, համեմել: Փափկամսի վրա շարել լոլիկները: Լցնել մանրացրած սխտորը, աղ, պղպեղ անել: Վրան կեչուպ քսել: Վերևից լցնել քերած պանիրն ու դնել ջեռոցի մեջ: Եփել 180 աստիչանի տակ 40-45 րոպե: