Պատրաստեք ձկնային կոտլետներ հետևյալ բաղադրատոմսով
Ձկնային կոտլետներ շատ համեղ Ձկնեղեն է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Իմ աղջիկը ընդհանրապես ձուկ չի սիրում՝ ոչ տապակած, ոչ եփած, սակայն ձկով կոտլետ հաճույքով ուտում է:
Ձկնային կոտլետներ շատ համեղ Ձկնեղեն է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Իմ աղջիկը ընդհանրապես ձուկ չի սիրում՝ ոչ տապակած, ոչ եփած, սակայն ձկով կոտլետ հաճույքով ուտում է:
Գազարը կտրատել ու տապակել բուսական յուղի մեջ, հետո մի քիչ ջուր ավելացնել ու շոգեխաշել 5-7 րոպե: Հացը թաթախել կաթի մեջ, անհրաժեշտության դեպքում մի քիչ ջուր ավելացնել: Խեկի փափկամիսը աղալ, սոխը նույնպես: Հացը մի քիչ ճզմել ու նույնպես աղալ: Խճողակին ձու ավելացնել, աղ, պղպեղ ու լավ խառնել: Կոտլետներ ձևավորել, ալյուրի մեջ թաթախել ու 2 կողմից տապակել:
Информация об авторе Алена Годунова