MyKitchen.am
Բաղադրատոմսեր
Տեսանյութեր
Օգտակար Խորհուրդներ
Ազգային խոհանոց
Նկարներ
Մեր մասին
Բաղադրատոմսեր
/
Տաք ուտեստներ
/
Ապուրներ
Ապուրներ
Ապուրը ջրիկ ուտեստ է և տարածված է շատ երկրներում: Ապուրի տարբերվող հատկանիշներից է այն, որ իր մեջ ներառում է 50%-ից ոչ պակաս ջրային մաս, երկրորդ՝ այն եփվում է շոգեխաշման մեթոդով՝ հիմնականում ջրի մեջ:
Սնկով բրնձով ապուր
4.7
Ապուր:
Հայկական
,
Ամանորյա
,
«կտրած» ապուր
5.0
Բոյարական ուտեստ
5.0
Ապուր:
Ռուսական
,
Բրոկկոլիով ապուր-խյուս
4.5
Ապուր:
Ամենօրյա
,
Մանկական սնունդ
,
Փիթի
4.5
Բազուկով սառը ապուր
5.0
Դդումով ապուր
3.8
Մեքսիկական ապուր «տակո»
4.7
Չորահացով եվ մրգով ապուր
3.9
Ապուր:
Ռուսական
,
Տոմատի ապուր
5.0
Խմորագնդիկներով գուլյաշ ապուր
5.0
Ապուր:
Ամենօրյա
,
Մանկական սնունդ
,
Սնկով սպաս
4.8
Ուխա (ձկնապուր)
4.6
Ապուր:
Ռուսական
,
Կեֆիրով օկրոշկա
2.6
Ապուր:
Ռուսական
,
Հավի մսով ոսպով ապուր
4.8
Արևային ապուր
5.0
Ապուր:
Ամենօրյա
,
Մանկական սնունդ
,
Page 4 of 4
Սկիզբ
Նախորդ
1
2
3
4
Հաջորդ
Վերջ