MyKitchen.am
Բաղադրատոմսեր
Տեսանյութեր
Օգտակար Խորհուրդներ
Ազգային խոհանոց
Նկարներ
Մեր մասին
Բաղադրատոմսեր
/
Տաք ուտեստներ
/
Ապուրներ
Ապուրներ
Ապուրը ջրիկ ուտեստ է և տարածված է շատ երկրներում: Ապուրի տարբերվող հատկանիշներից է այն, որ իր մեջ ներառում է 50%-ից ոչ պակաս ջրային մաս, երկրորդ՝ այն եփվում է շոգեխաշման մեթոդով՝ հիմնականում ջրի մեջ:
Ախոբլանկո
4.9
Ապուր:
Հայկական
,
Ամենօրյա
,
Բորշչ
4.3
Ապուր:
Հայկական
,
Խյուս-ապուր ֆրանսիական
4.6
Ապուր:
Ֆրանսիական
,
Սերուցքով ապուր
3.8
Չորբա հարավսլավական
4.9
Ապուր:
Հայկական
,
Մակարոնով ապուր
4.4
Ապուր:
Ռուսական
,
Գազարով կրեմ-ապուր
3.4
Ապուր:
Հայկական
,
Ապուր հացի մեջ
5.0
Կաթնով
4.9
Տավարի մսով տոմատի ապուր
3.9
Ապուր:
Հայկական
,
Սնկով րիզոտտո
5.0
Ապուր:
Իտալական
,
Ամենօրյա
,
Կանաչ ոլոռով խյուս-ապուր
3.5
Ծաղկակաղամբով խյուս-ապուր
3.8
Ապուր:
Հայկական
,
Սպաս
4.3
Մսով սոլյանկա
4.2
Ապուր:
Ռուսական
,
Սիսեռով ապուր մարոկկոյի ձեվով
4.3
Սիբիրյան բորշչ
4.4
Ապուր:
Ռուսական
,
Խաշ
3.8
Ապուր:
Հայկական
,
Տոնական
,
Ամենօրյա
,
Page 3 of 4
Սկիզբ
Նախորդ
1
2
3
4
Հաջորդ
Վերջ