MyKitchen.am
Բաղադրատոմսեր
Տեսանյութեր
Օգտակար Խորհուրդներ
Ազգային խոհանոց
Նկարներ
Մեր մասին
Բաղադրատոմսեր
/
Տաք ուտեստներ
/
Ապուրներ
Ապուրներ
Ապուրը ջրիկ ուտեստ է և տարածված է շատ երկրներում: Ապուրի տարբերվող հատկանիշներից է այն, որ իր մեջ ներառում է 50%-ից ոչ պակաս ջրային մաս, երկրորդ՝ այն եփվում է շոգեխաշման մեթոդով՝ հիմնականում ջրի մեջ:
Մոսկովյան բորշչ
4.9
Ապուր:
Ռուսական
,
Ամենօրյա
,
Պանրով ֆրանսիական ապուր
5.0
Ապուր:
Ֆրանսիական
,
Ամենօրյա
,
Կանաչ ոլոռով ապուր
4.9
Ապուր:
Հայկական
,
Ամենօրյա
,
Աղանդեր
,
Իտալական ապուր
4.5
Ապուր:
Իտալական
,
Ամենօրյա
,
Տոմատով ոսպ
4.9
Ապուր:
Հայկական
,
Պասի ուտեստներ
,
Ամենօրյա
,
Յայնի
4.9
Ապուր:
Հայկական
,
Պարսկական ապուր
4.4
Ապուր:
Արևելյան
,
Ամենօրյա
,
Ապուր «խարչո»
4.5
Ապուր:
Վրացական
,
Ամենօրյա
,
Կանաչ լոբով ապուր
3.8
Ապուր:
Հայկական
,
Բանջարեղենով եվ հորթի մսով ապուր
5.0
Ապուր:
Արևելյան
,
Ամենօրյա
,
Վիտամինային ապուր
4.3
Ապուր:
Հայկական
,
Ամենօրյա
,
Մանկական սնունդ
,
Ապուր փոքրիկի համար
4.3
Ապուր:
Հայկական
,
Ամենօրյա
,
Մանկական սնունդ
,
Հավով եվ սնկով ապուր
4.8
Ապուր:
Արևելյան
,
Ամենօրյա
,
Տապակած բանջարեղենով ապուր
3.7
Ապուր:
Հայկական
,
Պասի ուտեստներ
,
Ամենօրյա
,
Ապուր «ամառ»
4.8
Ապուր:
Հայկական
,
Ճապոնական ապուր
4.4
Ապուր:
Արևելյան
,
Ամենօրյա
,
Ոլոռով պասի ապուր
3.8
Ապուր:
Հայկական
,
Պասի ուտեստներ
,
Ամենօրյա
,
Սառը ապուր սալսա
4.9
Ապուր:
Հայկական
,
Page 2 of 4
Սկիզբ
Նախորդ
1
2
3
4
Հաջորդ
Վերջ