Պատրաստեք խյուս-ապուր ֆրանսիական հետևյալ բաղադրատոմսով
ԽՅՈՒՍ-ԱՊՈՒՐ ՖՐԱՆՍԻԱԿԱՆ Ֆրանսիական Ապուր է:
ԽՅՈՒՍ-ԱՊՈՒՐ ՖՐԱՆՍԻԱԿԱՆ Ֆրանսիական Ապուր է:
Ալյուրը կարագով բովել: Ավելացնել արգանակը, աղ, պղպեղ ցնալե, կես ժամ եփել: Լցնել երկու կաթսաների մեջ, մեկի մեջ լցնել նեխուրի խյուսը, մյուսի մեջ, կարտոֆիլը: Եփել տասը րոպե: Ափսեի մեջ ուղղահայաց փոքր աման դնել այն երկու մասի բաժանելու համար: Մի կեսում լցնել կարտոֆիլի ապուրը, մյուս կեսում նեխուրի ապուրը: Զգուշորեն հանել մեջտեղի ափսեն: Ապուրի վրա լցնել գազարը, հում նեխուրը, ապուխտը: Մատուցել անմիջապես:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info