Պատրաստեք վիտամինային ապուր հետևյալ բաղադրատոմսով
ՎԻՏԱՄԻՆԱՅԻՆ ԱՊՈՒՐ Հայկական Ապուր է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
ՎԻՏԱՄԻՆԱՅԻՆ ԱՊՈՒՐ Հայկական Ապուր է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Գարնանը ավիտամինոզի վտանգը մեծանում է: Հատկապես երեխաների մոտ դա կարող է դրսևորվել գերհոգնածությամբ, վարակների ընկալունակության բարձրացմամբ: Վիտամինազրկվելուց խուսափելու համար սննդի մեջ հնարավորին չափ անհրաժեշտ է ավելացնել մրգերի և բանջարեղենի քանակը:
Միսը եփել: Գազարն ու շաղգամը մանրացնել, մի քիչ քամած արգանակ լցնել վրան, եփել փակ կափարիչով: 10 րոպե անց կարելի է ավելացնել կանաչ ոլոռը, կարտոֆիլը, մասնատված ծաղկակաղամբը: Երբ բանջարեղենը փափկի, լցնել մնացած արգանակը, մի անգամ ևս եռացնել: Մատուցելիս կտրատած սամիթ լցնել վրան:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info