Պատրաստեք տոմատով ոսպ հետևյալ բաղադրատոմսով
Տոմատով ոսպ Հայկական Ապուր է և կարելի է մատուցել Պասի ուտեստներ սեղաններին:
Տոմատով ոսպ Հայկական Ապուր է և կարելի է մատուցել Պասի ուտեստներ սեղաններին:
Ոսպը թրջել մի քանի ժամ, ապա եփել: Սոխն ու գազարը մաքրել, կտրատել և բուսայուղի մեջ մի քանի րոպե տապակել: Ավելացնել մանրացրած սխտոր, աղ, պղպեղ ցանել, վերջում խառնել տոմատը: խառնելով եփել մի քանի րոպե: Կարելի է մի քիչ բանջարեղենի արգանակ կամ ոսպի ջրից ավելացնել: Վերջում կտրատած կանաչի շաղ տալ վրան: Կարելի է մատուցել ինչպես տաք, այնպես էլ սառը:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info